11/10/23

Να γίνουν ό,τι μισούν περισσότερο

 

 



Δεν πολιτικολογώ. Κοινωνιολογώ. Μη μου προσάψετε αδικαιολόγητη συμπάθεια προς τη Δύση ούτε αδικαιολόγητη αντιπάθεια για τους εξ Ανατολής. Το τέρας είναι παντού τέρας.

 

Τα τέρατα που αιχμαλωτίζουν αμάχους, γυναίκες, γέρους, παιδιά και τους κακοποιούν βάναυσα έως θανάτου μη μου ζητήσετε να τους δικαιολογήσω. Είναι τέρατα. Και η θανατική ποινή – εκτός του ότι είναι έξω από την κουλτούρα μας - θα ήταν πράξη καλοσύνης απέναντί τους.

 

Αφήστε με να ονειρευτώ την τιμωρία τους.

 

Τους παίρνουμε όλους αυτούς τους μουστακαλήδες και γενειοφόρους, αυτούς τους γενίτσαρους που βιάζουν, διότι είναι άντρες, και μετά σκοτώνουν και περιφέρουν γυμνό το συλημένο πτώμα της γυναίκας που έτυχε να βρεθεί σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, τους παίρνουμε λοιπόν όλους αυτούς τους βαρβάτους δολοφόνους που πιστεύουν ότι είναι άντρες με α@@@δια και τους φιλοξενούμε σε ένα ευχάριστο χώρο, φωτεινό και άνετο.

 

Τους φερόμαστε με επαγγελματική ευγένεια, τους ταΐζουμε, τους ποτίζουμε και τους φορτώνουμε καθημερινά μεγάλες ποσότητες γυναικείων ορμονών. Τους ξυρίζουμε εννοείται και τους κάνουμε σχολαστική αποτρίχωση. Τους βάζουμε να φορέσουν φουστάνια. Τους μακιγιάρουμε προσεχτικά.

 

Σε λίγο καιρό τα μανάρια μας θα έχουν γίνει τρυφερά σαν παρθένες, θα έχουν ένα όμορφο και πλούσιο στήθος, καμπύλες τροφαντές και η μόνη παραφωνία θα είναι τα αρσενικά γεννητικά τους όργανα. Θα τους τα αφαιρέσουμε φυσικά και θα τους χαρίσουμε ένα γλυκύτατο γυναικείο αιδοίο.

 

Και μετά θα τους επιστρέψουμε στην πατρίδα τους να αντιμετωπίσουν τους ομοεθνείς τους. Τι θα απογίνουν, δεν μας ενδιαφέρει. Εμείς θα τους επιστρέψουμε υγιείς και παχουλούς, διότι όσο θα βρίσκονται κοντά μας, θα τρώνε τα εκλεκτότερα φαγητά.

 

Αφήστε με να το  ονειρευτώ αυτό.

Είναι το μόνο που ηρεμεί την ψυχή μου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: