12/12/21

Η Λένα και ο ναύτης

 

 



 

Μια και αναφερθήκαμε προ καιρού στη Λένα με τον καλοντυμένο κύριο που δεν έκαναν σεξ στο ξενοδοχείο, ας πούμε κι άλλη μια ιστορία της χωρίς αίσιο τέλος.

 

Ταξίδευε με το καράβι για να πάει στον τόπο της, μοναχή ήταν, χρειαζόταν απαραιτήτως κάποιον να τον ζαλίσει με τη φλυαρία της - τέτοιο κουσούρι δεν έχω ξαναδεί σε άλλον άνθρωπο - και πέτυχε έναν ναύτη, τώρα ναύτης ήταν, μούτσος ήταν, θα σας γελάσω, πάντως κάτι ήταν, μηχανές λέει λάδωνε μέσα στα βάθη του πλοίου.

 

Η Λένα δεν έδωσε σημασία στο ελεεινό παρουσιαστικό του και εν πάση περιπτώσει είχε πετύχει έναν ακροατή, αυτό κυρίως την ενδιέφερε, και άρχισε την πολυλογία. Ο ακροατής έκανε υπομονή, την έκοβε πλαγίως με το μάτι, «για να μου πιάσει την κουβέντα αυτή, μάλλον κάτι άλλο θα θέλει», σκέφτηκε και την άκουγε σιωπηλός. Πότε πότε προλάβαινε να πει κι αυτός κάτι, όμως η Λένα τού άρπαζε τη λέξη από το στόμα και συνέχιζε ακάθεκτη.

 

Αφού τον έπρηξε τον νεαρό για ώρα πολλή, πρόλαβε κι αυτός σε μια σύντομη ανάπαυλα της φλυαρίας της να της πετάξει: «Πάμε κάτω να σου δείξω τις μηχανές του πλοίου;»

 

Χμ, σκέφτηκε η Λένα, ποιες μηχανές, αυτός άλλα πράγματα θέλει. Τον ξανακοίταξε πιο προσεχτικά, νόστιμο παιδί ήταν, μια περιπετειούλα μέσα στο πλοίο δεν θα ήταν και άσχημη ιδέα.

 

«Πάμε», του είπε.

 

Ξεκίνησαν λοιπόν, μπροστά αυτός, πίσω αυτή, περάσανε τα σαλόνια, κατεβήκανε κάτι σκάλες, προχώρησαν, ο ναύτης άνοιξε μια πόρτα κι άρχισε να κατεβαίνει μια σκάλα, από πίσω η Λένα, κατέβαιναν τη σκάλα, την κατέβαιναν, την κατέβαιναν κι αποκατεβαμό δεν είχε, εν τω μεταξύ ερημιά παντού, ψυχή δεν υπήρχε εκεί γύρω και ήταν και κάπως σκοτεινά, άρχισε η Λένα να αγριεύεται. «Πού με πάει αυτός ο παλαβός» αναρωτήθηκε και επιτέλους έκλεισε ερμητικά το στόμα της.

 

Εν τω μεταξύ η σκάλα τέλειωσε, αλλά τους περίμενε η επόμενη σκάλα. Άρχισαν να την κατεβαίνουν κι αυτήν, πολύ ερημιά όμως και μόνο το βουητό των μηχανών ακουγόταν, και μετά κι άλλη σκάλα και όλα μισοσκότεινα.

 

«Α’ στο διάολο», σκέφτηκε η Λένα, «εδώ αυτός μπορεί να με τεμαχίσει και να με ρίξει στις μηχανές και κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι».

 

«Άσε, όχι, άλλαξα γνώμη» είπε στον ναύτη και κάνοντας στροφή άρχισε να ανεβαίνει τις σκάλες με βήμα ταχύ.

 

Ο ναύτης δεν αντέδρασε, πράγμα το οποίο σήμαινε ότι δεν είχε σκοπό να την τεμαχίσει, ένας νεαρός ήταν που ήθελε να κάνει σεξ.

 

Βγήκε η Λένα στην επιφάνεια και πήρε βαθιές αναπνοές ατενίζοντας τη γαλάζια θάλασσα. «Πού πήγα να μπλέξω», σκέφτηκε.

 

Πουθενά δεν θα έμπλεκε. Έχασε την ευκαιρία να ζήσει μια ερωτική περιπέτεια μέσα στα κατάβαθα ενός πλοίου.

 

Όλο λάθος επιλογές έκανε αυτή η κοπέλα.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: